_
Opleiding in de metaal: Iets voor jou?

SMEO biedt je veel maar vraagt natuurlijk ook het een en ander van jou. Want hoewel we je nog leerling noemen, beschouwen we je natuurlijk als een werknemer. Dat blijkt ook wel uit het salaris dat je maandelijks ontvangt. Een werknemer verschijnt altijd op tijd op zijn werk, spijbelt niet en onderhoudt nauw contact met zijn werkgever over ziekte- en verlofdagen.

Anders dan in een ‘gewone baan’ ga je in de 22 maanden die je studie duurt gemiddeld twee dagen per week naar de bedrijfsschool van SMEO, twee dagen werk je in de werkplaats van het leerbedrijf en één dag per week volg je theorieles op het ROC Westerschelde. Zeg nu zelf; een goede deal!

Natuurlijk is SMEO blij met jouw belangstelling. Techniek is prachtig en we hebben jonge mensen hard nodig! Als je voldoet aan onderstaande minimale voorwaarden komen we graag met je in contact:

  • Diploma VMBO
  • Diploma niveau 1
  • Gelijkwaardige vooropleiding

Voldoe je hieraan? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Vanzelfsprekend maken we dan graag kennis met jou. Daarnaast vragen we je om mee te werken aan een toelatingstoets. Op deze manier wordt duidelijk of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.